BinnenstalLEN en omheining

Binnenstallen en omheining gemonteerd te Meerdonk. Voorwanden draaibaar type Mill met afsluitbaar minideurtje en dwarsplank. Mooi ruime merriestallen zodat veulen en merrie voldoende bewegingsruimte hebben.
 
Weide afgewerkt met houten omheining, gecreosoteerd met 3 liggers, type opschroef, met bovenaan een diamantkop.

Buitenstal met zadeldak

Buitenstal met zadeldak, zwarte kunststofplanken met minideur, zodat de paarden hun hoofd naar buiten kunnen steken. Gemonteerd te Tielen

Systeemstal standaard

Systeemstal model standaard voorzien van geïsoleerde dakplaten met lichtstraat van ca. 2m. Wanden uitgevoerd met 32mm kunststof planken voorkant grote schuifdeur met cilinderslot achterkant loopdeur met cilinderslot. Voorwanden half tralies met schuifdeur eveneens voorzien van cilindersloten. Opslagruimte is daardoor beveiligd. Incl. zinken dakgoot 33cm. Paarden kunnen makkelijk naar de uitloop door de 2-delige staldeuren. Deze stal is geleverd en gemonteerd te Puurs/Bornem

Hondenkennel Lago

Hondenkennel model Lago gemonteerd in het Antwerpse. Een complete kennel met 3 dichte houten panelen. Eén hoek tochtvrij waarbij er toch voldoende zicht is voor de hond.

hondenkennel
hondenkennel

Binnenstal model monaco

Binnenstal gemonteerd te Corbais. Voorwanden model Monaco met bamboo planken. De voorwand is uitgerust met een minideur zodat de paarden met hun hoofd naar buiten kunnen. De voorwand is afgewerkt met een dwarsplank boven.