Wenst u zelf te monteren, dan kan u aan de slag met onze montagehandleidingen die u onderaan deze pagina vindt. 

Uiteraard kan u de montage uitbesteden aan onze eigen montagedienst.  Dan gebeurt de plaatsing door een ervaren monteur van RH stables. Vraag vrijblijvend naar onze prijs. 

Montage door een vakman van RH stables 

RHstables beschikt over een vast team van eigen monteurs.  Onze monteurs hebben ervaring en de kennis om op een vlotte en veilige manier u stal en of omheining te monteren.  

Geen tijd om zelf een stal te monteren?  Of heeft u onvoldoende kennis van zaken?  Geen probleem.  Wij nemen de opbouw voor onze rekening.  Zo bespaart u tijd en zo bent u zeker dat alles op een veilige manier gebeurt. Zo kan u paard direct van zijn nieuwe stal, gebruik maken.    

Ervaren vakman

De monteurs van RHstables voeren hun opdracht goed en secuur uit.  De montage gebeurt altijd op basis van een vaste vergoeding die vooraf is besproken. Indien niet wordt voldaan aan de montage voorwaarden zullen de bijkomende kosten achteraf verrekend worden.

Fundering

De prijs van de montage is altijd exclusief fundering.  De klant dient zelf de fundering of betonwerken te voorzien.  Na bevestiging van de bestelling, kunnen we u altijd een plan doorsturen met de afmetingen en dikte van de beton die moet worden voorzien om als goede basis te dienen voor het plaatsen van u stal.
Wij werken eveneens regelmatig samen met erkende firma’s aangaande de fundering.  Indien gewenst kunnen wij u doorverwijzen.     

Montage voorwaarden

De klant zorgt ervoor dat onze monteurs hun werkzaamheden ongestoord op het overeengekomen tijdstip kan verrichten en dat hij bij de uitvoering van zijn werkzaamheden de beschikking krijgt over de benodigde voorzieningen, zoals: water en elektriciteit, verwarming indien nodig, afsluitbare droge opslagruimte indien nodig. 

Op de werflocatie moet een afvalbak/container voorhanden zijn voor onze monteurs zodat de zaagresten van de planken en het verpakkingsmateriaal te plaatse kunnen blijven.

RH stables gaat bij montage uit van een vlakke vloer en rechte muren.  Meer tijd die nodig is voor onvoorziene omstandigheden zijnde vb. niet vlakke vloer en schuine muren ed.  zal achteraf verrekend worden.

OMHEINING: 

Bij het plaatsen van een omheining dient de grond vrij te zijn van stenen en/of puin.  Indien dit niet het geval is, zal de vertraging die wordt opgelopen bij de plaatsing, extra kosten met zijn mee brengen.  De meerkost die het extra werk met zich meebrengt wordt op uurbasis doorgerekend aan de klant.

Heeft u nog bijkomende vragen over montage aarzel niet om ons te contacteren.

ONZE MONTAGEHANDLEIDINGEN: 

*Stappenplan binnenwanden

*Stappenplan paardenboxen

*Stappenplan hondenkennel